BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 29, 2011

The Vampire Diaries

Aku xpernah lg layan cite ni kat tv, then xpernah tau pun cite ni wujud smp la ade opis mate yg suka mendownload cite2 drama siries ni. Then, satu hr aku telah mengopykan beberapa cite dr sumber beliau.
Aku cite sikit la sinopsis cite ni utk tujuan menarik minat u all's tuk sama2 layan Cite ni... mengesahkan seorang gadis yatim piatu (Elena Gilbert) yg menjadi rebutan 2 beradik vampire (Stevan & Demon). Stevan & Demon telah hidup sbg vampire selama 145tahun dan sblm bertukar menjadi vampire, dua beradik ni telah jatuh cinta dgn seorang vamire bernama Katherine Pierce dan logik x logik muka katherine sama dgn Elena tp mempunyai character yg berbeza. ape hubungan mereka..itu yg masih xdpt dipastikan sbb episode x abih lg daa...ok, sambung cite...katherine sgt cintakan stevan dan oleh kerana cinta stevan telah beralih pd Elena, katherine yg berusia 400thn cuba mendapatkan semula buah hatinya dgn mengunakan kuasa jahat yg dia ada. Sementara Demon yg asalnya seorang vampire yg jahat telah sama2 membantu Stevan untuk menentang Katherine, dlm masa yg sama Demon jugak telah jatuh cinta pd Elena walaupun dia tau Elena hanya cintakan Stevan.

Cite ni lg menarik dgn wujud charactor Bonnie dan Caroline. Bonnie mewarisi kuasa sihir dr keturunannya dan caroline pulak menjadi mangsa katherine dgn bertukar menjd vampire. Character Matt pulak sbg ex-boy Elena, ngan ada satu mamat tu ape ke namanya..da xingat...dia pulak terseksa kerana terpaksa bertukar menjadi Wolfman, yg diwarisi oleh keturunan ayahnya. Skrg ni da kuar season 2, tp sangkut kat episode 12...ok, hope u all's suka cite ni n sama2 bole layan k

1 comments:

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL