BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 31, 2011

Bravo to Datuk!!


Smlm u all’s punya feeling berubah2 x? lagi2 tgk Datuk Lee Chung Wei berentap menentang Super Dan. Apa kesimpulan u all’s utk overall game smlm? Ade yg sakit jiwa?sakit hati? Gumbira? Or besa2 jer…mcm xde perasaan gitu….huhuhu…

OK guys, ini pandangan aku la yerk…”kerek la pulak YERK”..hehehe…last game yg aku tgk Datuk lwn Super Dan ni masa sukan ASEAN xsilap, masa tu Datuk mmg kena tibai giler2 la..ckp pasal perasaan, mmg robek hatiku u!!geram sama kat Super Dan sbb berlagak kan…dia rasa xde sape pun bole lawan dia…cittt!!

Game smlm mmg betul2 “World Class”. Datuk mmg bg 200% komitmen tuk lawan Super Dan smp la kwn tu cam telan air liur jugak la tgk Datuk fight dia kaw-kaw. Main da hebat, tp still KALAH??WHY???? ada satu tabiat buruk Datuk yg still x ubah, suka rasa shuttle tu out, tp dia sbnrnya 50-50 antara dlm garisan or luar.kesimpulannya, bermain dgn kurang cermat. yg jelas tu la penyebab kekalahan smlm. Yg lain2 tu kena bg pakar komen pulak la...

Walaupun kalah kali ni, mari la kita terus menyokong Datuk Lee Chung Wei next game “All England” akan dtg. Smlm da menunjukkan peningkatan yg sgt “WOW”..smp aku pun xjd keje ko!!! Kalu bukan kita yg sokong 100%, sape lg kan..so, BRAVO tuk Datuk, hopefully utk next ni dia terus maju dan maju.

Sedikit pasal Datuk Lee Chung Wei



1 comments:

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL