BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 3, 2011

P.RAMLEE

Sebut jer P.RAMLEE, budak hingusan pun bole nyanyi ape jerr lagu allahyarham, si bapak bdk pulak bole jer melakonkan semula watak dlm cite2 allahyarham...walaupun ade yg xtau tajuk lagu, tajuk cite P.RAMLEE , still tau sape allahyarham di industri seni tanah air....TAPI, betul ke u all's seperti diatas betul2 mengenal P.RAMLEE? betul ke u all's bole nyanyikan semua lagu P.Ramlee walaupun secara miming jer?atau betul ke semua watak dlm cite P.RAMLEE u all's bole tiru?..bole betul, WOW!!!Bravo...

Tapi aku bkn nak tau kehebatan u all's tu semua, sbb aku pun da ade contoh yg bole setanding ngan u all's semua...nak tau sape??one n da only, MR HUSBAND!!!hehehe..serius, husband aku mmg bole buat semua yg aku ckp kat atas tu..tp satu jer yg dia pun xpernah tau sblm ni kisah naik turun perjalanan allahyarham sepanjang bertapak di industri seni...aku sendiri pun xtau pasal semua tu.

Dlm belog ni, aku sendiri xrasa nak citekan sendiri pasal dunia P.RAMLEE sbb bg aku bile menceritakan sesuatu perkara berkaitan sejarah, mesti la we all's bersedia mengetaui bkn sekadar mendengar cerita, tp penting utk kite mengkaji. Mungkin aku xdpt ceritakan semau tu, tp dlm belog ni dgn secara hormatnya aku nak share kat u all' di suatu sumber yg u all's mesti tonton...sebuah rancangan discovery mengenai naik turun perjalanan hidup seorang insan yg telah bnyk berjasa pada industri seni tanah air :P.RAMLEE @ History Channel. (CH. P555 @ ASTRO).xsilap aku cite tu da start dec'10. Tapi still tayang lg...

Kat bawah ni sedutan rancangan discovery P.RAMLEE, nak lebih...usaha sendiri k...aku just bg info utk memudahkan u all's.

Tan Sri, jasamu tetap kami kenang..semoga jasatmu dicucuri rahmat...AMIN

1 comments:

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL